Nieuws

Planning tornooi 'The end'

Hieronder vinden jullie de planning voor het tornooi 'The End' van komende zaterdag 16/9/2017

Planning The End Tornooi

Sluitfeest 2017

Op 23/9 staat ons sluitfeest op het programma en we kijken er dan ook enorm naar uit om er een fantastische dag van te maken aangezien het om onze laatste sluit gaat op 'denoudegod' Mortsel. Activiteiten starten om 13u en aperitief + eten begint om +-17u30.

De kostprijs voor het eten bedraagt 20€pp vanaf 13 jaar en 10€ pp tem 12 jaar. Inschrijven kunnen jullie uiteraard in de socio.

Finales seizoenstornooien met prijsuitreiking

Zondag 17 september worden de finales van de seizoentornooien gespeeld.

15u enkel heren: Seppe-Jeroen

17u dubbel gemengd 20ptn: Marc-Sonja/Katrien-Ben

18u dubbel gemengd +20ptn Joyce-Franky/Julie-Jeroen

18u Prijsuitreiking voor reekswinnaars en enkel finale, andere aansluitend na einde laatste finale

September

De laatste maand van ons tennisseizoen gaat vrijdag van start:

02/09: Interclub/art-dag + bbq (vandaag laatste dag inschrijven)

08/09: Canasta-avond

16/09: Tornooi 'The End' (inschrijven in socio)

17/09: Finales seizoentornooien + prijsuitreiking...

23/09: Sluitfeest (inschrijven in socio)

Hopelijk mogen we de weergoden nog enkele keren bedanken en kunnen we het seizoen in schoonheid eindigen. Hopelijk allen op post!!

Komende activiteiten

De 3de maand van ons tennisseizoen is van start.  Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten in juni.  Schrijf je in of zet ze in je agenda!!!

Zaterdag 10/6: 1/4 finale interclub 'junior vets' om 14u (terrein 3 & 4 vrij)

Zondag 11/6: 1/4 finale interclub 'jonge goden 60ptn' om 14u + aanwezigheidstornooi op terrein 3 & 4

Zaterdag 17/6: Tennisvoetbaltornooi (inschrijven bij Frank Augustijnen of in Socio)

Vrijdag 23/6: Humorkwis (inschrijven bij Frank Augustijnen of in Socio)

Zaterdag 24/6: Ontmoeting met 't Leer + BBQ (inschrijven in Socio)

Veel plezier!!!

Foto's

De foto's van Eddy Magis Tornooi 2017 vind je via de Facebooklink rechts bovenaan op onze website. 

Klik dan op foto's om alle albums en foto's te bekijken.

Veel plezier!!!

Verhuis Ik Dien

Beste leden,

Normaal gezien hebben jullie er niet kunnen naast kijken sinds we vrijdag 7/4/2017 onze deuren hebben geopend. 

We hebben een oplossing gevonden om als club Tennis Oude God Sport verder te kunnen blijven bestaan in onze huidige vorm op de velden van Ik Dien.  Samen met jullie willen we er dan ook voor zorgen dat we met onze hechte groep van leden op een andere locatie terecht kunnen met onze aanwezigheidstornooien, clubtornooien, spelavonden, interclub, VTV-tornooi,...  Onderaan kan je nog eens nalezen wat ons voorstel inhoud en hopelijk kunnen we met zoveel mogelijk leden & sympathisanten de overstap naar de nieuwen Tennis Oude God Sport maken.

Tot op heden hebben reeds 62 leden hun lidmaatschap op Ik Dien bevestigd wat na 1 week reeds een zeer mooi aantal is. 

Via deze weg wil ik ook nogmaals al onze leden & sympathisanten uitnodigen om komende zondag 23/04/2017 tussen 11u & 13u een kijkje te komen nemen naar de chalet met ruime parking, cabines, ligging, terreinen (wel wat werk aan :)), petanque,...  Voor zij die interesse hebben om samen de verplaatsing te maken, spreken we af vanaf 10u30 op onze tennis om tegen 10u45 richting Ik Dien te vertrekken.

Tot zondag

Huidige situatie:

Op 28/03 ben ik met Sonja Domen & Julie Ongena nog naar de voorstelling geweest van het nieuwe park van Mortsel en daar is nogmaals gebleken dat wij moeten wijken om te dienen als werfzone en erna als gecontroleerd wild (zo werd de planten groei omschreven) met maaipaden naar de verschillende aanpalende poortjes vd eigenaars vd Edegemsestraat.  We zijn er dan ook 99% zeker van dat we zonder een mirakel definitief onze site moeten verlaten.

Toekomst:

Na het bekijken van een aantal pistes en overleg met 5 clubs (Stad Antwerpen, De Dreef, Fortje, Cantincrode en IkDien) en de gemeente Mortsel voor een nieuw stuk grond/club schoten er in de laatste rechte lijn van de onderhandelingen nog 2 clubs over (Cantincrode & IkDien).  De stad Mortsel wou niets doen op een nieuwe site aangezien er volgens hen voldoende tennisvelden in Mortsel zijn voor het aantal tennissende leden in Mortsel.  Beide clubs Cantincrode en Ik Dien zijn vragende partij en we zijn dan ook met beide in onderhandeling gegaan.  Na uitvoerig overleg met beide besturen in de vorm van Paul, Nicole en mezelf, een mondelinge peiling van een deel van onze leden en 2 bestuursvergaderingen hebben we als bestuur besloten het voorstel van IkDien als meest gunstige te weerhouden.  Wij zijn er dan als bestuur ook unaniem over eens dat dit voor onze leden, werking en toekomst de beste piste is.

Opsomming van de punten op waarop we de terreinen van IkDien hebben verkozen:

*3 terreinen waarvan momenteel 2 verlicht (Indien positieve balans zullen we het 3e ook verlichten).  Zo hebben we evenveel capaciteit als onze vrienden van ‘t Leer

*Veilig voor de kinderen gezien de terreinen achter de chalet liggen, er nog veel speelweide is (kubben, chillen, voetballen,…) en dit ver van de grote baan!

*De huidige 3 terreinen zijn alle drie zichtbaar van op het terras

*VZW TOGS blijft bestaan in zijn huidige vorm (werking, bestuur, VTV-tornooi, clubtornooien, Interclub, Saliën…) en moeten niets delen met andere club.

*Ruime parking aan de chalet

*Aangename/vernieuwde chalet

*2 petanque banen

*Logistiek gunstige ligging. We blijven aan dezelfde kant van Morstel.

Maw kunnen we hier opnieuw een eigen plek van maken waar we Tennis Oude God Sport zijn, met respect voor onze huisbaas IkDien en onze nieuwe buren uiteraard.  Dit op een plek die logistiek goed gelegen is voor de meeste van onze huidige leden, met logistieke plus de afrit Berchem ad ene kant en afrit Kontich (E19) ad andere kant. Waar het veilig is voor onze kinderen/kleinkinderen, alsook rustig vertoeven is weg van de grote baan met zicht op groen.

Op 23/04 is er een kennismaking voorzien op IkDien tussen 11u & 13u.  Zo kan je al eens een kijkje gaan nemen naar terreinen, chalet, kleedkamers enz.

De voorzitter van IkDien en het voltallig bestuur TOGS zullen aanwezig zijn.

Er werd een lijst afgedrukt van al onze leden van het seizoen 2016 aangevuld met nieuwe leden van 2017.  Graag willen wij dan ook vragen aan alle leden om in de socio achter je naam, alsook eventueel van je kinderen, je handtekening te zetten indien u zich engageert om mee de verhuis te maken.  Met deze handtekening geef je ons als bestuur de zekerheid dat je volgend seizoen mee de verhuis maakt naar de terreinen van IkDien/TennisOudeGodSport. We vragen deze beslissing voor 14/05/2017 te nemen door al dan niet je handtekening te zetten.  Afhankelijk van het aantal kunnen we dan ook werkelijk een nieuwe toekomst tegemoet als club/vrienden/familie.

Oprechte dank vanwege het bestuur voor het engagement om onze club te kunnen verderzetten!

Tornooi Eddy Maggis

Via de link vinden jullie de loting voor tornooi 'Eddy Magis' van komende zaterdag.

Uurrooster Eddy Magis 2017

Komende activiteiten

Aftellen tot opening 2017

Hallokes, hier zijn we weer.

De brieven werden verstuurd, de toogdiensten lopen binnen en het aftellen kan beginnen! Binnen 7 weken openen we opnieuw het gezelligste tennisclubje van Mortsel en omstreken, den tennis. Met de eerste warme zonnestralen van 2017 kijken we stillejtes aan uit naar het gravelseizoen! In 2016 openden er zich enkele deuren waardoor er in 2017 heel wat staat te gebeuren. Noteer alvast 7 april 2017, naast receptie en speech presenteren we daar ook de toekomstige samenwerking met ...Tot binnenkort

Voortbestaan TOGS

Beste leden,

Afgelopen vrijdag mochten we op onze openingsreceptie met trots vermelden dat we seizoen 2016, 2017 & 2018 nog op onze velden zullen kunnen aantreden.  We doen verder ons best om achteraf een zo goed mogelijke oplossing te bieden, maar 3 jaar op oude-god is een feit.

Het bestuur

TOGS op braderij Edegem

Hallokes iedereen,

nu zaterdag staan wij met onze tennis op de braderij van Edegem ter hoogte van de Belfius bank tegenover supermarkt Match. Dit met een drankje, een sjoeleke & voor elke extra like op onze Facebook-pagina een kleine attentie. Ook zullen we flyers uitdelen om onze club voor te stellen aan de inwoners van Edegem & omstreken.

Indien je zin hebt om ons een handje te komen helpen kan dit de hele dag. We starten om 9u op onze tennis en ik verwacht dat we rond d...at zelfde uur ons tentje 's avonds opnieuw zullen opbergen.

Laat eventueel iets weten tussen welke uren je ons (Julie, Britt, Franky, Joyce & mezelf) wil komen helpen of als verrassing komen mag uiteraard ook altijd.

Indien je het niet ziet zitten om te helpen uiteraard geen probleem, dan zien we jullie graag aan de andere kant van onze stand voor een drankje en een gezellig babbeltje.

Update Stavaza TOGS

Hey Evert

Daarnet met de burgemeester en onze architecten de laatste stand van zaken van de parkschool en het parkgebied besproken.

We hebben het uiteraard ook even over de tennis gehad.

Zomerseizoen 2015 kunnen jullie uiteraard zeker spelen. 
Zoals het er nu naar uitziet, is er ook voor zomerseizoen 2016 wellicht geen probleem. Al kunnen we dat laatste pas helemaal garanderen op moment dat we een aannemer hebben aangesteld en die een definitieve planning opmaakt. Zodra we garantie kunnen bieden, zullen we daar als een college een besluit over nemen zodat jullie ook iets in handen hebben.

Op 29 april is er in 't Parkske een infotentoonstelling over hoe de school er zal uitzien tussen 12u & 20u.. Eind mei/begin juni komt er een infomoment over de hele planning en timing van het gebied oude god.

Steve D'Hulster    


Overlijden Maria Servaes (Mede-Oprichter & Penningmeester van Tennis Oude God Sport)

Beste leden,

Het eerste nieuws dat ik dit jaar via deze weg breng is het treurige nieuws dat Maria Servaes, weduwe van Toine Pelgrims, van ons heen is gegaan. Maria stond mee aan de wieg van onze club en ging na een langdurige, moedig gedragen, ziekte van ons heen op de Palliatieve Eenheid Sint-Camillus te Wilrijk op 10 februari 2015.

Doodsbrief Maria Servaes


Welkom

Welkom op de nieuwe website van Tennis Oude God Sport,

Eindelijk is hij daar, onze nieuwe website.  Vanaf heden zullen jullie hierop terecht kunnen voor het laatste nieuws van de club, de wedstrijdplanning van onze tornooien, het overzicht van de toogdiensten, de foto's van de tornooien & feestjes,...  Alle ideeën & foto's zijn uiteraard welkom om deze website aantrekkelijk te maken.

Groeten, TOGS webteam

Google Chrome / Firefox

Beste Gebruiker,

  


Voor het gebruik van deze website is het aangewezen om Firefox of Google Chrome als browser te installeren, het gebruik van Internet Explorer is af te raden omdat deze browser andere standaards gebruikt en er hierdoor de lay-out van de website er enigszins anders laat uitzien. Dit zal op bepaalde pagina's de leesbaarheid in het gedrang brengen. 

Google Chrome kan je hier downloaden
Firefox kan je hier downloaden