Uurrooster chalet

Beste leden,

Daar wij een club zijn met een werking van vrijwilligers doen we 3 keer per jaar onze toogdienst.  Gelieve indien mogelijk 2 weekdiensten en 1 weekenddienst te doen.  Dit is geen verplichting.  Je kan uw toogdiensten doorgeven per mail aan jonckie@hotmail.com.

Enkele nieuwigheden 2019:

-Gelieve bij het openen van de poort vooraan de parking de beide vleugels/poorten te openen.  Dit om accidenten en schade aan wagens en poorten te voorkomen.

-Weekenddiensten en toogdiensten op feestdagen zijn, uitgezonderd Juli/Augustus, ingekort naar 4,5u of 5u ipv 7u

-Openingsuur wordt 09u00 op zaterdag en zondag tijdens kidstennislessen en interclub periode. Feestdagen blijft openingsuur 10u

-Toogdienst werd afgestemd op toogdienst Ik Dien (periode april-september).  Op bepaalde momenten hoeft er geen toogdienst van Togs te zijn.

-Wanneer er alleen van tennis toogdienst is en het te druk wordt door aanwezigheid voetbal mag je iemand aanspreken van Ik Dien om bij te springen.

-Enkel toogdienst invullen op witte/gele vakjes aub?  De grijze vakjes zijn geen toogdiensten.

-De chalet mag niet gesloten worden voor 21u15.  Vanaf dan mag er in functie van het weer en de online reservaties enkel vroegtijdig gesloten worden na contact opgenomen te hebben met Evert Jonckheere.

-Gelieve bij het afsluiten na te kijken dat alle barkrukken binnen staan, de terrasstoelen terug gestapeld staan, de draagbare geldkoffer in de voorraadkamer is gezet, de centen zijn afgestort, de lampen zijn vastgedraaid, ramen/deuren gesloten zijn en het alarm opstaat aub?

-Gelieve bij het sluiten van de poort vooraan de parking de beide vleugels/poorten te sluiten.  Dit zodanig dat de parking afgesloten is voor derden die zich op de parking wensen te plaatsen.

Je kan via volgende link de toogdienst raadplegen:

Toogdienst 2019