Sponsors

   

Nieuws

Take Away Apéro Friday

Hallo allemaal!

We kunnen jammer genoeg nog niet samen gezellig iets drinken en een babbeltje doen op de club, maar om het zomerse tennisgevoel toch een beetje warm te houden, organiseert TOGS voor de eerste keer ooit de TOGS TAKE AWAY APERO FRIDAY !

 Zin in een meeneem-portie nasi goreng en een zomers glas verse sangria? Geef dan ten laatste op woensdag 3 juni jouw bestelling door en kom deze afhalen op de club op vrijdagavond 5 juni.

 Wat bieden we aan?

 • Portie nasi goreng met saus naar keuze (curry of zoetzuur) aan 7 euro per portie
 • Verse sangria aan 10 euro per liter

Hoe bestellen?

 • Via de facebookpagina van TOGS 
 • OF bij je tennisleraar (Evert, Kenny of Seppe)
 • OF rechtstreeks bij Julie Ongena (ongena.julie@hotmail.com)
 • Uiterlijk woensdag 3 juni
 • Met vermelding van de gewenste saus en betaalmethode

Hoe betalen?

 • Ter plaatse met Payconic
 • OF overschrijving op voorhand op rekeningnummer BE18 0018 2856 3265 (VZW Tennis Oude God Sport)

Afhalen

Op vrijdag 5 juni tussen 18u en 20u

 • Op de club!
 • Nog steeds volgens de regels: take away & go

Interessant om te weten

Potjes kunnen opgewarmd worden

 • De TOGS Take Away Apéro Friday gaat door vanaf 16 inschrijvingen

Kook dus een avondje niet zelf en bestel snel jullie nasi goreng en sangria!

Smakelijke groetjes

Het TOGS-bestuur


Update PLAY SAFE & GO RICHTLIJNEN

Beste tennisleden 

De versoepeling van de quarantainemaatregelen vanaf 18 mei brengt ook voor onze tennisclubs een aantal wijzigingen in de toepassing van de Play Safe & Go – richtlijnen met zich mee.

In bijlage vinden jullie de aangepaste Play Safe & Go – richtlijnen voor Tennis Oude God Sport. De belangrijkste wijziging betreft de – voorzichtige – toelating van dubbelspel vanaf 18 mei: “Dubbelspel is opnieuw toegelaten, mits het doorgaat in georganiseerd verband door een club én met een meerderjarige toezichthouder of trainer (+18)”. Voor Tennis Oude God Sport vertaalt dit zich in de volgende voorwaarden:

 • Het respecteren van de social distancing maatregelen blijft noodzakelijk. Houd dus te allen tijde 1,5 meter afstand, ook als dat betekent dat je een bal moet laten gaan… we zijn nog geen competitie aan het spelen! Gebruik voor het wisselen van kant beide kanten van het net zodat de afstand tussen de spelers onderling bewaard blijft. Betreed of verlaat het veld na elkaar.
 • Sla op met je eigen gemarkeerde ballen en speel ballen van andere spelers enkel terug met je voet of met je racket.
 • Ontsmet je handen voor en na het vegen van het terrein.
 • Geef geen kusjes, handen of high fives. Tik in plaats daarvan je rackets tegen elkaar.
 • Ga na het spelen meteen naar huis.
 • Beperk het aantal verschillende spelers
 • Enkel de spelers die op de reservatie staan, mogen het terrein betreden. Voor dubbelspel reserveer je dus altijd voor alle 4 de spelers!
 • De speler die de terreinreservatie doet, is de verantwoordelijke toezichthouder tijdens het dubbelspel. Deze speler kan op het niet naleven van de Play Safe & Go – richtlijnen aangesproken worden, en zelfs aansprakelijk gesteld worden in geval van externe controle. Er dient dus altijd een meerderjarige verantwoordelijke aanwezig te zijn. Bij een dubbelspel waarbij enkel minderjarigen meespelen, komt er een volwassen verantwoordelijke mee om de toepassing van de Play Safe & Go – richtlijnen te bewaken.
 • Het bestuur is in geen geval aansprakelijk voor eventuele COVID-19 besmettingen.
 • Omwille van ieders gezondheid is het naleven van deze richtlijnen in de huidige omstandigheden erg belangrijk. Er zal regelmatig controle uitgeoefend worden op het naleven van de richtlijnen. Bij een overtreding zullen gepaste maatregelen getroffen worden. Indien het niet mogelijk blijkt om de richtlijnen te volgen, kan het bestuur beslissen om de toelating van dubbelspel opnieuw op te schorten.

Voor het enkelspel wijzigt er niets.

 

Een ander gevolg van de versoepeling van de quarantainemaatregelen vanaf 18 mei betreft de mogelijkheid om opnieuw tennislessen te organiseren. Omwille van organisatorische redenen werden de Kidstennislessen voor seizoen 2020 eerder al geannuleerd. De lessen voor volwassenen (Start to Play, Into Club en Keep on Tennis) vangen wel aan vanaf 18 mei onder begeleiding van lesgevers Evert Jonckheere, Seppe van den Broeck en Kenny de Vlaminck.

We geven jullie verder mee dat Ik Dien vanaf 18 mei de voetbaltrainingen opnieuw opstart, weliswaar in aangepaste vorm en rekening houdend met de social-distancing richtlijnen. Schrik dus niet als je opnieuw meer beweging ziet rond onze club.

Wij bedanken iedereen voor het naleven van de Play Safe & Go – richtlijnen de afgelopen weken en rekenen ook de komende weken op jullie inzet. Enkel zo kunnen we alle leden de kans geven om te genieten van recreatief tennis in coronatijden.

 

Met vriendelijke coronavrije groeten

 

Het TOGS-bestuur

UPDATE 18-05-2020 Play Safe and Go TOGS.pdf

Play Safe & Go Richtlijnen

Beste tennisleden

Vanaf 4 mei mag er terug getennist worden... en hoe! Tennis Vlaanderen stelde de Play safe & Go-richtlijnen op voor tennisspelers om op een veilige manier onze favoriete hobby te kunnen beoefenen in tijden van Corona.

Onderaan vinden jullie een overzicht van deze richtlijnen voor spelers en de toepassing ervan door Tennis Oude God Sport. Mogen wij jullie vragen om deze richtlijnen aandachtig te lezen en te respecteren aub? Wij rekenen op jullie inzet om het leuk én veilig te houden voor iedereen!

Deze richtlijnen zijn van kracht vanaf 4 mei. Wijzigingen (hopelijk versoepelingen) van deze richtlijnen zullen we te gepasten tijde aan jullie communiceren. Ook het verdere verloop van het tennisseizoen zal nog onderhevig zijn aan wijzigingen, hierover later meer.

Alvast van harte bedankt voor jullie medewerking en veel speelplezier!

Het TOGS-bestuur

Play safe and go - Richtlijnen spelers TOGS (1).pdf

Openingsreceptie TOGS seizoen 2020 uitgesteld

Beste tennisvrienden,


Omwille van de beschermende maatregelen die de overheid instelt en die momenteel gelden tot en met 5 april, wordt de opening van het nieuwe tennisseizoen tot nader order uitgesteld. Ook de openingsreceptie die op 4 april gepland stond, zal voorlopig niet kunnen doorgaan.


Van zodra het mogelijk is, zullen wij een nieuwe datum voor de opening van ons zomerseizoen vastleggen en jullie zo snel mogelijk uitnodigen om jullie rackets weer van de haak te halen!


Tot snel en in de tussentijd... stay calm and keep your distance!


Het TOGS-bestuur

THE END

Hallo iedereen,

Hierbij vinden jullie de planning van het THE END tornooi van zaterdag 28 september 2019.

Uurrooster The End 28-09-2019.xls

Na de wedstrijden kunnen we smullen van de tapastafel en een glas drinken op het einde van een fantastisch tennisseizoen.

Veel plezier!!

Payconiq

Vanaf heden kan er in de chalet met Payconiq betaald worden. 

Payconiq

Nieuwe poort parking

Beste leden,

Zoals jullie al dan niet reeds gezien hebben is de club sinds enkele weken afgesloten met een mooie en praktische poort bij het oprijden van de parking.  Opdat deze zo mooi en praktisch zou kunnen blijven willen we ook via deze weg voor onderstaande puntjes aandacht vragen bij het openen en sluiten van deze poort:

-Gelieve bij het openen van de poort vooraan de parking de beide vleugels/poorten te openen.  Dit om accidenten en schade aan wagens en poorten te voorkomen.

-Gelieve bij het sluiten van de poort vooraan de parking de beide vleugels/poorten te sluiten.  Dit zodanig dat de parking afgesloten is voor derden die zich op de parking wensen te plaatsen.

Dank bij voorbaat

Pasmomenten Club Outfit

Beste leden Togs,

Zoals jullie reeds via de nieuwsbrief vernomen hebben, zullen we dit jaar een nieuwe clubtrainer lanceren.  Deze om het groepsgevoel nog wat meer aan te scherpen, met je dubbelpartner in dezelfde trainer toe te komen, als interclub/ART-ploeg in dezelfde trainer toe te komen of om als groep ergens naartoe te trekken of te gaan supporteren.  Wij hopen dat dit een groot succes mag worden en hebben dan ook een heel aantal pasmomenten voorzien om je deze trainer eens te laten passen/aanvoelen.  In het document met link hieronder staan de data en uren waarop deze trainer met zekerheid te passen en te bestellen valt. 

Pasmomenten Club Outfit

Tot zaterdag, sportieve groeten

Kidstennis Togs 2019

Wegens succes zullen wij ook dit jaar tennislessen voor kinderen organiseren volgens de methodiek van Tennis Vlaanderen.

Lees hier de brief Kidstennis 2019 van Kastaar met alle info over de kinderlessen!

Google Chrome / Firefox

Beste Gebruiker,

  


Voor het gebruik van deze website is het aangewezen om Firefox of Google Chrome als browser te installeren, het gebruik van Internet Explorer is af te raden omdat deze browser andere standaards gebruikt en er hierdoor de lay-out van de website er enigszins anders laat uitzien. Dit zal op bepaalde pagina's de leesbaarheid in het gedrang brengen. 

Google Chrome kan je hier downloaden
Firefox kan je hier downloaden    

Kalender

Facebook