Sponsors

 

Nieuws

Ouders/Kids tornooi

Hallo iedereen,

Hierbij vinden jullie de planning van het Ouders/Kids tornooi van zondag 15 september 2019.

Uurrooster Ouder-Kids tornooi 15-09-2019.xls

Na de wedstrijden eten we spaghetti. Inschrijven kan de dag zelf nog ter plaatse.

Veel plezier!!

Payconiq

Vanaf heden kan er in de chalet met Payconiq betaald worden. 

Payconiq

Nieuwe poort parking

Beste leden,

Zoals jullie al dan niet reeds gezien hebben is de club sinds enkele weken afgesloten met een mooie en praktische poort bij het oprijden van de parking.  Opdat deze zo mooi en praktisch zou kunnen blijven willen we ook via deze weg voor onderstaande puntjes aandacht vragen bij het openen en sluiten van deze poort:

-Gelieve bij het openen van de poort vooraan de parking de beide vleugels/poorten te openen.  Dit om accidenten en schade aan wagens en poorten te voorkomen.

-Gelieve bij het sluiten van de poort vooraan de parking de beide vleugels/poorten te sluiten.  Dit zodanig dat de parking afgesloten is voor derden die zich op de parking wensen te plaatsen.

Dank bij voorbaat

Pasmomenten Club Outfit

Beste leden Togs,

Zoals jullie reeds via de nieuwsbrief vernomen hebben, zullen we dit jaar een nieuwe clubtrainer lanceren.  Deze om het groepsgevoel nog wat meer aan te scherpen, met je dubbelpartner in dezelfde trainer toe te komen, als interclub/ART-ploeg in dezelfde trainer toe te komen of om als groep ergens naartoe te trekken of te gaan supporteren.  Wij hopen dat dit een groot succes mag worden en hebben dan ook een heel aantal pasmomenten voorzien om je deze trainer eens te laten passen/aanvoelen.  In het document met link hieronder staan de data en uren waarop deze trainer met zekerheid te passen en te bestellen valt. 

Pasmomenten Club Outfit

Tot zaterdag, sportieve groeten

Kidstennis Togs 2019

Wegens succes zullen wij ook dit jaar tennislessen voor kinderen organiseren volgens de methodiek van Tennis Vlaanderen.

Lees hier de brief Kidstennis 2019 van Kastaar met alle info over de kinderlessen!

Google Chrome / Firefox

Beste Gebruiker,

  


Voor het gebruik van deze website is het aangewezen om Firefox of Google Chrome als browser te installeren, het gebruik van Internet Explorer is af te raden omdat deze browser andere standaards gebruikt en er hierdoor de lay-out van de website er enigszins anders laat uitzien. Dit zal op bepaalde pagina's de leesbaarheid in het gedrang brengen. 

Google Chrome kan je hier downloaden
Firefox kan je hier downloaden    

Kalender

Facebook